Stagiair (e) Finance

Solliciteer nu

Stagiair (e) Finance

Stage lopen bij Manutan betekent werken in een internationale omgeving met ongeveer 200 medewerkers in Den Dolder. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij we je helpen in jouw groei en ontwikkeling zodat je een vliegende start kan maken binnen het Finance vak. Aan afwisseling geen gebrek!

Full-time / Part-time · Manutan B.V. (32- 38 uur per week)

Wat ga je doen?


Tijdens je meewerkstage ga je ervaring opdoen bij het Finance & Control Benelux team bij Manutan, dat verantwoordelijk is voor alle accounting, fiscale en financial control activiteiten.

Idealiter bieden wij je de mogelijkheid om ervaring op te doen met zowel debiteuren- als crediteurenadministratie. Dit is echter afhankelijk van de duur van je stageperiode aangezien wij je graag goed inwerken: indien je stage korter duurt dan 6 maanden, zullen wij je op een van deze gebieden inwerken en werkervaring op laten doen.

Gedurende je meewerkstage ondersteun je de collega’s en zorgen jullie er samen voor dat de dagelijkse financiële administratie op rolletjes loopt. Werkzaamheden die voor kunnen komen zijn het beantwoorden van vragen, nabellen van debiteuren, versturen van betalingsherinneringen en het verwerken van betalingen. Ook kan het zijn dat je gaat ondersteunen met het controleren, inboeken en verwerken van facturen (dit zijn er dagelijks ongeveer 200 tot 250). Dit alles doe je met een oog voor nauwkeurigheid en details.

Wat wij bieden?

  • Een uitdagende meewerkstage voor in ieder geval 32 uur per week, fulltime (38 uur is dat bij Manutan) is ook mogelijk afhankelijk van de eisen die jouw school stelt aan de stage;

  • Ervaring opdoen met debiteuren- en/of crediteurenadministratie afhankelijk van de duur van de stageperiode;

  • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling;

  • Een maandelijkse stagevergoeding;

  • De mogelijkheid tot thuiswerken;

  • Een inspirerend kantoor in Den Dolder met fitness, restaurant, en gratis parkeren. Al is ons kantoor ook goed bereikbaar met OV of fiets.

Wie we zoeken?

  • Je volgt momenteel een Mbo-opleiding (niveau 4) richting Administratief / Financieel medewerker of Bedrijfsadministrateur;

  • Je vind het een uitdaging om met cijfers bezig te zijn en wil alles leren rondom de administratie daarvan;

  • Daarnaast beheers je, naast de Nederlandse taal, het Engels;Je hebt een afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur op het gebied van HR, bedrijfskunde of een andere relevante richting;

Belangrijker nog is dat jouw DNA matcht met het Manutan DNA!

Wij zoeken dan ook een stagiair (e) die klantvriendelijk en servicegericht is, met oog voor detail. Je bent van nature nieuwsgierig, stelt vragen, neemt initiatieven en denkt graag mee over verbeteringen die we binnen de afdeling kunnen doorvoeren. 

Ben je enthousiast geworden en zin in een stage met afwisseling? Stuur ons je CV en een korte uitleg waarom jij de ideale kandidaat bent naar HR@manutan.nl.