Talent Engagement Specialist

Solliciteer nu

Talent Engagement Specialist

Bij Werken bij Manutan zijn we op zoek naar een Talent Engagement Specialist om ons team te komen versterken.

Full-time / Part-time · Manutan B.V.

Wie zijn wij?

Werken bij een handelsorganisatie in benodigdheden voor de werkplek klinkt niet perse sexy. We weten het. We staan (nog) niet bekend als een hippe & toffe organisatie. Maar dat hoeft ook niet. Wij zijn vooral down to earth en maken al ruim 25 jaar deel uit van de internationale Manutan Group. Een familie van sterke organisaties, die het belang van medewerkers, klanten en de samenleving vooropstellen, in onze visie verwoord als ‘Ondernemen voor een betere wereld’. En daar plukken onze medewerkers, klanten en zelfs de samenleving de vruchten van.

Met een assortiment van meer dan 200.000 producten om het werken elke dag leuker, makkelijker, veiliger en succesvoller te maken: Manutan is een one-stop-shop met producten en diensten voor iedere sector, waarmee haar klanten duurzaam en efficiënt kunnen werken. Elke dag opnieuw.

Werken bij Manutan betekent werken in een internationale omgeving met ongeveer 200 medewerkers in Den Dolder. Aan afwisseling geen gebrek en er is genoeg ruimte voor jou om jezelf te kunnen ontwikkelen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij we vooral oog hebben voor je talenten en je helpen in jouw groei.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het HR Benelux team dat bestaat uit een HR Director, Teamlead HR, 3 HR Business Partners en 1 HR Officer. De arbeidsmarkt is momenteel overspannen, maar daar laat jij je niet door uit het veld slaan. Sterker nog, je ziet het als een uitdaging! Jij bent dé business partner op het gebied van het aantrekken van talenten voor onze vestigingen in Anderlecht, Den Dolder en Wapenveld (zusterorganisatie Kruizinga).

• Als ambassadeur van Manutan Benelux en Kruizinga laat je graag je sporen achter op LinkedIn, databases, jouw eigen netwerk, ROC/hogescholen en evenementen. Je draagt onze organisatie uit en weet kandidaten aan ons te binden en boeien.

• Vragen als ‘wat vindt mijn doelgroep belangrijk’ en ‘waar kan ik mijn doelgroep vinden’ beantwoord jij dagelijks. Met de juiste antwoorden en met behulp van talent sourcing benader je nieuwe collega’s via diverse kanalen. Natuurlijk met de belangrijkste vraag ‘hoe kan jij nieuwe collega’s enthousiasmeren over het werk?’ in je achterhoofd, zonder dat je luchtkastelen verkoopt;

• Met jouw creatieve brein zet je wervingscampagnes op, stel je vacatureteksten op en ben je – in samenspraak met de HR collega’s- verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het employer brand Manutan en Kruizinga;

• Je draagt zorg voor een optimale candidate journey en doet een eerste screening van binnengekomen CV’s, je voert intakegesprekken met kandidaten, plant kennismakingsafspraken met hiring managers en bent eerste aanspreekpunt voor vragen over het recruitmentproces.

• Je bent een aanpakker/ doener en ondersteunt waar mogelijk de HR Business partners met instroom en doorstroom vraagstukken. 

Kortom: een afwisselende job op met veel verantwoordelijkheid en impact!

Wat bieden wij?

Werken bij Manutan betekent werken in een internationale omgeving met ongeveer 200 medewerkers in Den Dolder. Aan afwisseling geen gebrek en er is genoeg ruimte voor jou om jezelf te kunnen ontwikkelen. Wij houden van een persoonlijke aanpak waarbij we vooral oog hebben voor je talenten en je helpen in jouw groei.

Wij vinden het daarnaast ook belangrijk dat je privé en werk in balans houdt, want werk is niet alles. Zo kan je enkele dagen per week thuis werken. Wij zorgen ervoor dat je thuis een volledige ingerichte werkplek krijgt. Daarbij heb je de mogelijkheid om op locatie gratis te fitnessen in je pauze of na werk.

Wat we nog meer in petto hebben?

 • Een contract voor initieel 12 maanden;
 • Salaris tussen de € 3.018 en € 4.526 o.b.v. 38 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • Idealiter wil je fulltime werken. Bij Manutan is dat 38 uur per week. Minder uren is ook bespreekbaar waarbij 32 uur de ondergrens is.
 • Heel wat voordelen zoals een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen, een 13e maand, een bonusregeling en thuiswerkvergoeding voor de dagen die je thuiswerkt.
 • De mogelijkheid om hybride te werken;
 • Een inspirerend kantoor in Den Dolder met fitness, restaurant, en gratis parkeren. Al is ons kantoor ook goed bereikbaar met OV of fiets;
 • Een hartelijke en warme werksfeer binnen een internationaal gerenommeerde en financieel gezonde groep;

Wie zoeken we?

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent creatief, communicatief sterk en hebt een hands-on mentaliteit;

 • Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring als recruiter (corporate of bureauzijde);
 • Daarnaast beheers je, naast de Nederlandse taal, het Engels in woord en geschrift.

Wij bieden veel ruimte, flexibiliteit, verantwoordelijkheid en vrijheid om creatief te zijn. Bereid je voor op een dynamische rol waar geen dag hetzelfde is en je constant moet schakelen. Wij zoeken een nieuwe collega die hierbij past. Je bent enthousiast, energiek, gedreven en denkt graag buiten de kaders om je doelen te bereiken. Je hebt een gezonde dosis nieuwsgierigheid, organisatiesensitiviteit en vaardigheid om de juiste match te maken. Je stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren. Je voelt je thuis in een dynamische commerciële (B2B) omgeving.

De sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Manutan betekent dat je doorgaans 2 gesprekken hebt, waarin je kennismaakt met je direct leidinggevende, Carolien Wesseling (HR director), één van je directe HR collega’s, en in ieder geval één van de andere directieleden.
Zin in een job met afwisseling? Dat kan als 
Talent Engagement Specialist bij Manutan! Wil je ons team komen versterken, druk op de solliciteerbutton hieronder en je eerste stap naar een leuke nieuwe werkomgeving is gezet! 

Heb je op voorhand nog een paar vragen, dan kun je contact opnemen met Carolien Wesseling, via carolien.wesseling@manutan.nl 
Wil je ons team komen versterken als Talent Engagement Specialist? Dan horen we graag van je!