Allround Magazijnmedewerker

Solliciteer nu

Allround Magazijnmedewerker

Werken bij Manutan betekent werken in internationale omgeving met ongeveer 200 medewerkers in Den Dolder. Ben jij een aanpakker, vind je het leuk om onderdeel te zijn van een team en ervoor te zorgen dat onze klanten op tijd hun bestelling geleverd krijgen? Lees dan snel verder!

Full-time · Manutan B.V.

Wat ga je doen?

Manutan is marktleider op het gebied van het leveren van een breed scala aan producten en diensten voor de werkplek. Als logistiek medewerker zorg jij er samen met 70 andere collega's voor dat onze Europese klanten op tijd de juiste producten krijgen.

Werken in ons magazijn is zeker niet saai! De ene dag zorg je ervoor dat alle goederen vanuit onze leveranciers op de juiste plaats in ons magazijn worden opgeslagen, de andere dag ga je met een elektrische heftruck en scanner aan de slag om zo de juiste producten te verzamelen voor de klant van verwerk je retour gestuurde producten.

Wanneer je bij ons begint zullen we je goed inwerken op de verschillende onderdelen. In eerste instantie werk je dan van maandag t/m vrijdag van 9:54-18:00 uur. Wanneer je helemaal bent ingewerkt kan het zijn dat je verschillend wordt ingedeeld in een van onze twee diensten waarbij je rouleert tussen een vroege dienst (van 7:00-15:36) en de late dienst (9:54-18:00 uur).

Wat wij bieden?

  • Een fulltime werkweek. Bij Manutan is dat 38 uur per week;
  • Heel wat voordelen zoals een premievrij pensioen (je hebt zelf geen verplichte eigen bijdrage), 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een 13e maand &bonusregeling;
  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring, maar is ongeveer €1.900 per maand op basis van een fulltime dienstverband;

  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km tot max. 25 km enkele reis;

  • Goede werksfeer en regelmatig leuke activiteiten die worden georganiseerd door onze personeelsvereniging;

  • Een inspirerend kantoor in Den Dolder met fitness, restaurant, gratis parkeren en fysiotherapie op locatie. Al is ons kantoor ook goed bereikbaar met OV of fiets.

Wie we zoeken?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;

  • Je bent fysiek fit, steekt graag je handen uit de mouwen en bent flexibel;

  • Je hebt ervaring met orderpicken en het is mooi meegenomen als je al kunt rijden op een heftruck.

Wij zoeken een collega die van aanpakken weet, initiatieven neemt en graag in teamverband werkt. 

De sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Manutan betekent dat je 1 of 2 gesprekken hebt, waarin je kennismaakt met je direct leidinggevende en diens collega (beide Teamleiders), HR en de logistiek Manager.

Ben je enthousiast geworden en zin in een job met afwisseling? Dat kan als Allround Magazijnmedewerker bij Manutan! Stuur ons je CV en een korte uitleg waarom jij de ideale kandidaat bent naar HR@manutan.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, wij doen de recruitment zelf.